T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / SALIPAZARI - Gökçeli Ortaokulu

Gökçeli Ortaokulu

Telefon
0362 821 20 66
Belgegeçer
0362 821 20 66
WEB
https://gokcelioo.meb.k12.tr
Adres
Gökçeli Mahallesi, Öğretmen Mine Aksoy Caddesi, No 2, Salıpazarı / Samsun
Vizyon
Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.
Misyon
Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz ilçenin en başarılı okullarından birisidir. Birçok öğrencisini başarılı sınav dereceleri ile seçkin liselere göndermiş, aktif olarak çeşitli projelere katılmış bir okuldur.
Öğretmen :15
Öğrenci :141
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :1114
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler
8.40 - 15.25
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Salıpazarı Özel Halk Otobüsleri ile Samsun-Salıpazarı ve Çarşamba-Salıpazarı arasında toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. Aynı Halk Otobüslerinin memur mesaisine göre de gidiş geliş yapanları bulunmaktadır. Kendi araçları ile Samsun merkez ilçelerinden, Çarşamba´dan ve diğer yakın ilçelerden gidiş geliş yapan çok sayıda kişi bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Sadece öğretmenlere özel servis bulunmaz iken öğretmenlerin de faydalanabileceği 08:00-17:00 mesaisi baz alınarak ayarlanan memur otobüsü bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gökçeli Mahallesi, Öğretmen Mine Aksoy Caddesi, No 2, Samsun / Salıpazarı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine (İlkadım´a) Uzaklık: 52 Kilometre İlçe Merkezine Uzaklık: 0 Kilometre (Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır)
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda 8 sınıflık kontenjan bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, futsal, atletizm, dart ve benzeri.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda TÜBİTAK kapsamında ve ders proje faaliyetleri olmak üzere birçok proje yapılmıştır.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı projeleri, ders projeleri ve benzeri.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-
Diğer Hususlar
-
Yazdır