SAMSUN / SALIPAZARI - Gökçeli Ortaokulu

Mrt

Okulumuzun Güreş Takımı Sporcuları Ertuğrul Kurt ve Mesut Temur okulumuzu Samsun'da düzenlenen güreş müsabakalarında başarıyla temsil etmişlerdir.
Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yer: Samsun Hasan Doğan Spor Salonu

Tarih: 28 Şubat 2022

Mrt

Beden Eğitimi dersinde kullanılabilecek spor materyalleri tasarladık.

Ara

Okulumuz öğrencileri 23 Aralık 2021 tarihinde Samsun İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda düzenlenen Yıldızlar Erkek ve Yıldızlar Kız Dart Turnuvaları'nda okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz bugün turnuvada şampiyon olan Yavaşbey Ortaokulu ile oynadığı maçı 4-2 kazanmıştır. Yavaşbey Ortaokulu averaj farkı ile şampiyon olurken kız futsal takımımız ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Erkek Futsal Takımı Tahnal Ortaokulu'nun takımını 3-0 mağlup etmiş ve ilçemizde 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçede düzenlenen ortaokullar arası yarışmalarda 6/A sınıfı öğrencimiz Suğra Su YILMAZ Koridor yarışmasında ilçe birincisi, 6/A sınıfı öğrencimiz İpek İclal YILDIZ Mangala oyununda ilçe ikincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz hain darbe girişimini toplum hafızasında diri tutmak adına düzenlediğimiz söyleşide, 15 Temmuz gazisi ve kahramanı Emre EV Bey o gece yaşadığı olayları ve göstermiş olduğu mücadeleyi öğrencilerimiz ile paylaşarak konunun öğrencilerimizin hafızasında kalıcı hale gelip somutlaşmasını sağlamıştır.

Başta katılım göstererek bu söyleşinin gerçekleşmesini sağlayan Emre EV Bey'e, söyleşimize katılım sağlayarak destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali SAVAŞ Bey'e ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turgay AYYILDIZ Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz Gökçeli İlkokulu ile birlikte "Gelecek Ekspresi Çöp Dünya", "Göğü Yere İndirelim", "Yeryüzünün Kalbi", "Canım Arkadaşım", "Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık", "Düşler Atlası", "Çiçek Ekspresi", "Canım Arkadaşım" gibi birçok çocuk kitabının yazarı olan Özgür Balpınar'ı misafir ederek onunla söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz etkinlik sırasında yazarı tanıma fırsatı bulmuş, ona bir takım sorular sormuşlardır. Yazarımız bu sorulara içtenlikle cevap vermiş, öğrencilerimizin ilgisini çekmiştir. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz etkinlikten sonra yine bir yazar ağırlamayı çok istediklerini, etkinlikten memnun kaldıklarını ve yazarın onlarla samimi sohbetinden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Yazar Özgür Balpınar'a etkinlik için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Afete Hazırlık Eğitimi günü sebebiyle yangın tatbikatı yapıldı. Siren sesleri eşliğinde okul kısa bir süre içerisinde boşaltıldı. Okul bahçesinde tatbikat için oluşturulan ufak çaplı ateş, yangın tüpü kullanılarak öğretmen ve öğrenciler tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü. Okulumuzdaki tatbikata değerli katkılarından dolayı emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun  öğretmenlerinin rehberliğinde deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta öğrencilerin güvenli bir yer bulup çökmeleri, düşmemek için sabit bir yere tutunmaları, başlarını ve enselerini koruyacak şekilde kapatmaları istendi. Tatbikat başarılı bir şekilde sonlandırıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2020-2021 eğitim-öğretim yılında okulumuzda bursluluk sınavına giren 15 öğrencimizden iki tanesi burs almaya hak kazanmıştır. Bursluluk sınavını kazanan geçtiğimiz senenin 5/A sınıfı öğrencisi Suğra Su Yılmaz'ı, 7/A  sınıfı öğrencisi Feyzanur Şahin'i ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim.