Nis

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında tüm Avrupa'da çeşitli etkinliklerle kutlanan ve bu yıl Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri adı ile ülkemizde yapılacak olan #Beactive etkinliklerine katılarak "HAREKETTE BEN DE VARIM" dedik. Sizi ve sevdiklerinizi 23-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan faaliyetlere bekliyoruz.

Nis

"Zeka Oyunları Öğreniyoruz" isimli eTwinning Projesi kapsamında düzenlenen mangala turnuvasında 3 okul içinden okulumuzun öğrencisi ECEMNAZ KAYMAK birinci olmuştur. Kendisini tebrik eder ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

19.04.2021 tarihinde saat 13:00'de Salıpazarı EGM çalışanları tarafından okulumuzun öğrencilerine çevrim içi ortamda trafik eğitimi verildi. Emeği geçen personellere okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

"Zeka Oyunları Öğreniyoruz" isimli eTwinning projemizde sayın Serkan YÜREKLİ ile söyleşi gerçekleştireceğiz.

Nis

TZV Türkiye Geneli Zeka Oyunları Yarışması'nda 6 öğrencimizle (Muhammed Emin BAĞ, Ecemnaz KAYMAK, Yaren İkbal ŞAHİN, Özge ÇALIŞKAN, Binnur YEŞİLYURT, Efe Arslan ALTAN) katıldığımız final yarışması sonucunda Türkiye genelinde 6. sınıflar içerisinde 53., 7. sınıflar içerisinde 57. ve 8. sınıflar içerisinde  57. sırada yarışmayı tamamladık. Başta Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Eda YILMAZ olmak üzere bütün öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

"Engelleri Tanıyorum" eTwinning projemiz kapsamında inceleyeceğimiz ilk engel türü, otizm. Bu bağlamda ilk etkinliğimiz gerçek hayattan bir hikayenin anlatıldığı Temple Grandin filminin izlenmesi. Projedeki öğrencilerimizle film izleyecek ve otizm üzerine fikir alışverişinde bulunacağız.

Nis

Geçmişte okulumuzda uzun yıllar PDR öğretmeni olarak görev yapmış olan Uğur UYGUN bey vefa örneği sergileyerek 8. sınıf öğrencilerimize çevrim içi olarak internet üzerinden LGS konusunda rehberlik çalışması gerçekleştirdi. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine 06.04.2021 tarihinde internet üzerinden çevrimiçi ortamda LGS Bilgilendirme Semineri yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun eTwinning projesi kapsamında yapılacak olan "Zeka Oyunları Öğreniyoruz" eğitim etkinliğinde 07.04.2021 tarihinde saat 20:30'da Türk Beyin Takımı Formatörü Faruk GÜLHAN bey öğrencilerimize Amiral Battı oyununu öğretecektir.

Şbt

Okulumuza her daim desteğini veren, eğitimin daha iyi olabilmesi için elini taşın altına koyarak bizlere yardımcı olan Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Adem OSMA'ya teşekkür ziyaretinde bulunarak okulumuz adına plaket takdim ettik.

Şbt

TÜYAP'ın organize ettiği " 6. Kitap Fuarı" etkinliğine okulumuzdan çok sayıda öğrenci ile katılım sağladık. Fuarda çok sayıda yayın evlerinin bulunduğu, farklı kitaplar ve yazarlar ile tanışma fırsatının olduğu görüldü. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmalarına ve gelişim sağlamalarına katkısı olacağını düşündüğümüz bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi "Sizden Gelenler Köşesi" kısmında okulumuzun 7/A sınıfı öğrencisi Elanur AYDIN'ın yapmış olduğu uzay araçları ile ilgili resim yayımlandı. Öğrencimizi bu güzel çalışmasından dolayı tebrik ederiz.

Türkçe Öğretmenimiz Tuğba Emirhan rehberliğinde 7/B sınıfı öğrencilerimiz Mehmetçik Vakfı için okulumuzda kermes düzenlediler. Bu etkinlik ile milli değerlerin önemine dikkat çekilmeye çalışıldı. Ayrıca ögrencilerin birlik ve beraberlik içinde çalışması sağlandı. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Dünya Kadınlar Günü okulumuzun öğretmenler odasında yapılan etkinlik ile kutlandı. Tüm bayan personelimizin Kadınlar Gününü bir kez daha tebrik ederiz.

*Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart´ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.

Şbt

Bu yıl 5.’si düzenlenen ve 16-24 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan Karadeniz Kitap Fuarı´na 21.02.2019 tarihinde gezi düzenledik. Öğrencilerin farklı yazarlar ve yayınevleri tanımalarını ve keşfetmelerini sağlayan bu faydalı organizasyonda oldukça zengin bir içerik ve çeşitlilik vardı. Etkinliği organize eden ve öğrencilerimize eşlik eden Müdür Yardımcısı Adem KAHRAMANOĞLU´na, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Uğur UYGUN´a, Türkçe Öğretmeni Cihat Şimşek´e, Fen Bilimleri Öğretmeni Hüseyin CİVİL´e, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Samet Onur ÇAKMAKÇI´ya ve değerli öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.