Haz

Covid-19 salgınının artış göstermesi ve buna bağlı olarak alınması gereken tedbirler nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'nın sınav merkezlerinde 5 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Haz

"2021 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav" duyurusu ile ilgili ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki fotoğrafları inceleyiniz.

May

Karne notu değerlendirmeleri için 2. dönem hiç sınav olamamış 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz için dilekçede 2 seçenek, 2. dönem sınav olmuş 8. sınıf öğrencilerimiz için ise 3 seçenek bulunmaktadır. Aşağıda gerekli açıklamalar ve örnek dilekçe bulunmaktadır.

Deprem Sonrası İlk 6 Saatte Yapılması Gerekenle

LGS KAPSAMINDA MERKEZÎ SINAVA KATILACAK ADAYLAR İÇİN MART AYI ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYIMLANDI

"Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan dördüncü soru paketi ile birlikte paylaşılan soru sayısı 1000'i aştı. Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.015 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin erişimine açılmış oldu."

"Samsun GİS 8. Sınıf LGS 5. Deneme Sonuçları" için aşağıdaki resme tıklayınız.

May