Çarşamba RAM tarafından çevrimiçi toplantı programı ile "Bilinçli Teknoloji ve Siber Zorbalık" konulu öğrenci bilgilendirme semineri verildi. Öğrencilerimiz 04.03.2024 Pazartesi günü saat 11:00'de bu uzaktan eğitime katılım gösterdiler.

Our students are working on Canva  to make their video introducing their small town, Salıpazarı.  #Etwinning #mylittletownproject #gökçelisecondaryschool

(Öğrencilerimiz küçük şehirleri Salıpazarını tanıtan bir video hazırlamak için Canva üzerinde çalışıyorlar.)

We organized an online seminar for our students about "Safe Use of the Internet” as part of our E-twinning Project “My Little Town”

(E-twinning “My Little Town” projemiz kapsamında “İnternetin Güvenli Kullanımı”ile ilgili öğrencilerimize online bir seminer düzenledik.)

Internet Safety Day – Etwinning “My Little Town” Project (İnternet Güvenliği Günü – Etwining “Benim Küçük Kasabam” Projesi)

We held our e-Twinning project meeting, met each other and planned the steps of the project. (e-Twinning proje toplantımızı gerçekleştirdik, birbirimizle tanıştık ve projenin adımlarını planladık.)

Parental Consents for E-twinning “My Little Town” Project ( E-Twinning “My Little Town Projesi Ebeveyn İzin Belgeleri)

Okusam projesi kapsamında 7. Sınıflarımızın Şubat ayı kitabı olan "Mustafa" kitabını tahlil etmek için toplandık. Kitaptan hareketle Atatürk'ün hayatından kendimize hisseler çıkardık, en çok örnek aldığımız yönlerini konuştuk. "Mustafa" kitabının devamı olan "Kemal" kitabına başlayacağız.

Okusam projesi kapsamında bu ay 1. grup ile "101 Tekerleme" ve 2. grup ile "Robi Çıldırdı" kitaplarını inceledik. Bir robot yapsak ne iş yapsın isterdik sorusuna yanıtlar aradık. Tekerlemelerimizi de hem hızlı hem yavaş okuyup ezberlemeye çalıştık.

Şbt

6. Sınıflarımız ile Salıpazarı Tepealtı Köy Yaşam Merkezi’ne giderek matematik uygulamaları ve fen bilimleri deneyleri yaptık, ardından öğrencilerimiz arasında sportif yarışma yapılarak günün stresini attılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun 5. sınıf öğrencileri ile ilçemizde bulunan Tepealtı Köy Yaşam Merkezi’ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Matematik Atölyesi ve Doğa Fen Sınıfı'nda çeşitli etkinlikler yaptılar, ardından bahçedeki spor düzenekleriyle kıyasıya bir mücadele ile müsabakada yarışarak eğlendiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okuma etkinliğimize bu kez annelerimizi de kattık. Ayşe Sevim'in "Güneşe Yolculuk" kitabını 6/B sınıfından Abdurrahman PEHLİVAN ve annesi Songül Hanım birlikte okudular. Kitabın kritiğini sınıfımızda diğer öğrencilerimizle beraber yaptılar. Annemle Okuyorum etkinliğimiz ilerleyen haftalarda da devam edecek. Öğrencimize ve annesine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesinde deyimlere geldi sıra, yapboz parçalı deyimler anlamları ile buluştu ve deyimini alan anlamını buldu. Böylece deyimleri eğlenerek öğrenmeye devam ediyoruz.

Şbt

Bu ayki okuma grubumuzla tahlil ettiğimiz kitap Anıl Basılı'nın "Hayta" kitabı oldu. Hayta kitabında çevresi tarafından hayta olarak etiketlenen Ömür'ün günlüklerinden yola çıkarak hayatını anlatıyor. Hepimiz bu kitabı çok sevdik, biraz da kendimizi bulduk. Çocuklar bu kitabı herkese tavsiye ediyor.

Şbt

Anasınıfımız için oyuncak alımı yapıldı. Çocuklarımızın bu sayede daha eğitici öğretici zamanlar geçirmeye devam edeceklerdir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Bu yıl ikincisi düzenlenen A Plus Zeka Oyunları yarışmasına Gökçeli Ortaokulu'ndan 6 öğrenci ve Gökçeli İlkokulu'ndan Zeka Oyunları egzersizine katılan 3 öğrenci ile katılım sağlanmıştır. Değerlendirme sonrası dereceye giren öğrencilerimiz Türkiye finalinde yarışacaklardır.