Ara

Salıpazarı “6. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi” etkinliğine Gökçeli Ortaokulu olarak katılım sağladık. Öğrenciler bu sergide bildikleri oyunları oynama fırsatı bulurken bir yandan yeni gördükleri oyunları da tanıma fırsatı buldular.

Ara

Okulumuzun tüm çalışanları TEMA gönüllüsü olduğu için okulumuza ”Bu Kurumun Çalışanları TEMA Gönüllüsü Olmuştur” şeklinde kurum tabelası gönderilmiştir. Doğayı korumak için gayret sarf eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Heyecanlı bekleyiş başladı, Gökçeli Ortaokulu Anasınıfı olarak 1 Aralık 2023 tarihinde öğrencilerimizle birlikte meşe palamut tohumlarını dikme etkinliği gerçekleştirdik. Öğrenciler tohumları toprakla buluşturdu. Geleceğe bırakılacak en büyük mirasın yeşil alanlar olduğu bilincini vermek ve meşe palamutunun toprak için öneminin farkına varmalarını sağlamak için gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik öğrencilerimizin çok ilgisini çekti. Öğrencilerimizin dikmiş oldukları meşe palamutu tohumları filizlendikten sonra bir orman oluşturacağı için şimdiden çok heyecanlılar.

Kas

Salıpazarı Belediyesi'nin düzenlediği "5. Mangala Turnuvası" etkinliğinde okulumuz öğrencisi Abdurrahman PEHLİVAN 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

5/A ve 5/B sınıfı öğrencilerimle yaptığımız etkinlik: oyun hamuru kullanarak yeryüzü şekillerini yaptığımız bu etkinlikler sayesinde amacımız fiziki haritalarda renkler kullanılarak yükseltinin gösterildiğini anlamaktı. Sonuç olarak öğrencilerimizin özveriyle hazırlamış olduğu çalışmaları amacımıza ulaştığımızı gösteriyor.

Kas

8. sınıf öğrencilerimizle LGS'ye hazırlık sürecinde tercihte bulunabilecekleri okullardan Tekkeköy Proje İmam Hatip Lisesi’ni ve Aziz Atik Fen Lisesi’ni ziyaret ettik.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında toplanan Samsun İl Çocuk Meclisinde Salıpazarı İlçemizi temsil ettik. İlçe Temsilcisi sözcümüz Abdurrahman Pehlivan'ın Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara, Çanakkale ve İstanbul'u kapsayan Kadim Şehirler turu Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından kabul edilerek tüm meclis üyesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmesi kararı alındı.Öğrencilerimiz meclis toplantısının ardından tütün iskelesinde denize karanfil bıraktılar. Sonrasında öğrencilerimiz Samsunum1 Gemisinde yemek yeyip deniz turu yaptılar. Ardından Atakum Bilim Merkezi turu ile keyifli anlar geçirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım 2023 saat 10:00'da Salıpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde anma programımızı yaptık.

Program Akışı:

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

- Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma,

- Öğrenci Gösterimi,

- Şiir,

- Koro,

- Kapanış.

Kas

10 Kasım 2023 saat 10:00'da Salıpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde anma programımızın provasını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Her yıl farklı bir temaya dikkat çekmek amacıyla TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, Samsun Üniversitesi ve Genç TEMA Gönüllülerinin de desteği ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında  Samsun / Canik Toptepe ormanlık alanında “Meşe Palamudu Toplama” çalışması yapıldı. Yaklaşık 500 gönüllünün katılım gösterdiği etkinliğe okulumuzdan öğretmen olarak Eda YILMAZ ve Betül ÇEBİ ile birlikte 12 öğrenci de katılım sağladı, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel ilçemizde yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ilçe kaymakamı ve belediye başkanı tarafından ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuzun öğrencileri Satranç Federasyonu tarafından Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası'na katılmıştır. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” etkinlikleri kapsamında Tepealtı Doğa ve Fen Okulu bahçesinde düzenlediği fidan dikme etkinliğine öğretmen ve öğrencilerimizle katıldık. Fidan dikme etkinliğine katılan öğretmen ve öğrencilerimiz aynı zamanda TEMA üyesi oldukları için hem TEMA’yı hem de okulumuzu temsil ettiler. Daha yeşil bir doğa için gerçekleştirilen bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen ortaokulllar arası futbol turnuvasında okulumuz futbol Takımı 2. olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ergin Kırkkeseli'ye, Müdür Yardımcımız Cihat Şimşek'e ve başarılı performans gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.